Kategóriák
TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termékajánló
Hírlevél
Cylex Vélemények
Mi a véleménye a következő cégről: Online Patron - Bodó József Attila? Ossza meg véleményét a Cylexen!
Cylex Oldalunk
Cylex Oldalunk
Olcsobbat
Naptár
2024. Március
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Látogató számláló
0
5
0
1
9
5
7

Notebook javítás

Tönkre ment? Nem kapcsol be? Lassú? Bővíteni kellene? Törött a kijelző? Hiányos a billentyűzet? Melegszik? Tisztításra szorul? Ne habozzon vegye fel velünk a kapcsolatot, és garantáltan a legjobb kezekbe kerül az eszköze, rendkívül rövid javítási határidővel!!!

Név
Cím
Telefonszám
Email cím
Hiba leírása
Notebook Márkája
Notebook gyáriszáma
Melléklet. A hibáról kép.
Adatmentés az eszközön lévő adatokról
Telefonos értesítést kérek a javítás állapotáról
Igen kérek
Nem kérek
SMS-ben értesítsenek
A notebook, egyéb eszköz javítását eddig tudom vállalni
Saját email címemre is kérem ezt az űrlapot
Kérek szakvélemény kiállítást a javításról. Ennek díja + 5000Ft

Nyilatkozat:

 

A megfelelő ürlapon IDE KATTINTVA, lejelentett, meghibásodott termék el- és visszaszállításáról a szállító ( www.onlinepatron.hu ) gondoskodik. Ennek költségé (bruttó 2500Ft / út)– mint megrendelő ( vevő ) – vállalja, az erre vonatkozó számlát, ettől eltérő megállapodás hiányában, a termék visszaérkezésekor a futárnak készpénzben kiegyenlíti, mint vevő (utánvét) .

 

Az eszközökön - notebook, netbook, tablet, ipad, iphone -, és egyéb olyan eszköz ami adat tárolására alkalmas - lévő adatokért felelőséget nem vállalunk, adatmentést, csak KÜLÖN kérésre készítünk. Amennyiben adatmentést nem tud elvégezni ( vevő ) azt az ürlap kitöltésekor kérjük jelezze, ezt a kitöltéskor tudja nekünk jelezni. Amennyiben NEM jelezte, úgy az elveszített adatokért felelőséget semmilyen formában nem tudunk vállalni.

A notebookok javítását automatikusan 5.000Ft-ig megcsináljuk, ezen ár fölött kizárólag árajánlat (előre egyezetetett javítási költség) alapján készítjük el. A visszaszállításról cégünk gondoskodik, az ügyféllel történt előre egyeztetés után egy az ügyfél által meghatározott időpontban. Kérjük, kizárólag csak a notebookot küldje be hozzánk. Az esetleges mellékelt termékekért / töltő, tápkábel, táska, stb. / felelőséget nem tudunk vállalni, így amennyiben az eltűnik, Önt terheli a felelőség.

Az át nem vett notebookot a futárszolgálat kétszer próbálja kézbesíteni, majd visszajuttatja hozzánk ( www.onlinepatron.hu telephelyére ). Ebben az esetben az újbóli kézbesítés, csak újbóli 2500Ft / bruttó áron tudjuk megkísérelni. 

Az át nem vett termékeket 6 hónapig tároljuk, majd ezután - amennyiben az ügyfél nem jelentkezik érte - a törvényben leírt módon selejtezzük, mint veszélyes hulladékot. TÖRVÉNY A SELEJTEZÉSRŐL, HULLADÉKKEZELÉSRŐL

A vevő vállalja továbbá, hogy a terméket körültekintő módon becsomagolja, mire a szállító cég megérkezik. (Kérjük a dobozon, jól látható helyen a "TÖRÉKENY" feliratot feltüntetni szíveskedjen!). 

TÁJÉKOZTATJUK, hogy amennyiben a vevő a saját termékét nem megfelelően csomagolja be, ( a termék megsérülhet a szállításkor ) csomagolása nem megfelelő, úgy visszaszállítás előtt a csomagolást cseréljük, amelynek a költsége bruttó 500Ft.

A plusz csomagolási költséget szállításról / javításról kiadott számlán feltüntetjük. A www.onlinepatron.hu ( Super-Natural Kft. ) a vele szerződésben álló partnercéget ( GLS Hungary ) bízza meg a szállítások bonyolításával, illetve az ehhez kapcsolatos szervezési feladatokat átvállalja.

A szállító cég a szállítás közben történt balesetekre biztosítással rendelkezik. Azonban a szállító nem vállal felelősséget az alkalmatlan csomagolásból eredő károkra. 

VISSZASZÁLLÍTÁSKOR, ha sérült csomagolással vagy sérült termékkel találkozik, azonnal jelezze a szállítást végző kollegának, és amennyiben a dobozban lévő termék sérült, kérje JEGYZŐKÖNYV felvételét.

"A szolgálatás megrednelésével a vevő tudomásul veszi, hogy a szolgáltatással kapcsolatban  45/2014. (II.26.) kormányrendelet 29. § (1) bekezdés a) és h) pontja alapján jelen megrendeléstől nem állhat el, azt fel nem mondhatja, mert a szolgáltatás megkezdése a megrendelő kifejezett, előzetes beleegyezésével történik". A hibamegállapítás díját amennyiben a javítást nem kéri az ügyfél mindenképpen ki kell fizetni - ennek ára 4000 - 11.000Ft között van eszköztől függően. Amennyiben kéri az eszköz javítását, úgy ezen ár kiszámlázására nem kerül sor.

Jegyzőkönyv hiányában, utólag eljárni nem áll módunkban. 

A termék szállító általi felvétele az alábbiak szerint várható: - amennyiben a bejelentés munkanapon 13.00-ig beérkezik, úgy a következő munkanapon - amennyiben a bejelentés munkanapokon 13.00 után, vagy hétvégén, akkor a következő munkanap utáni munkanapon. 

Ettől eltérő esetben felvesszük Önnel a kapcsolatot. 

Bármi kérdése merülne fel, kérjük vegye fel velünk a kapocslatot az alábbi elérhetőségek egyikén:

doktorovics@gmail.com

+36305220184

 

Webáruház készítés