TOP termékek
Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Hírlevél
Online Patron
Örök Garancia
Cylex Vélemények
Mi a véleménye a következő cégről: Online Patron - Bodó József Attila? Ossza meg véleményét a Cylexen!
Cylex Oldalunk
Cylex Oldalunk
Szavazás
Legyenek napi akciók?
Igen a web áruház tulajdonosa válassza ki mi legyen az.
Nem érdekel az akció, van bőven pénzem költekezni.
Igen, de én szeretném eldönteni, hogy mi legyen akciós.
Nem érdekel az akicó, ha valami kell úgy is megveszem.
Naptár
2019. Október
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
Látogató számláló
0
1
8
8
1
4
7

Hírek

2016.11.04 9:35
SSL tanúsítvány bevezetése

Hátrébb sorolja a nem biztonságos oldalakat a Google

2017 januárjától a Google már nemcsak a keresési eredményekben sorolja hátrébb a nem biztonságos - SSL-protokoll nélkül - működő weboldalakat, de a böngészője szöveges üzenetben is jelzi mindezt.

A lépés újabb figyelmeztetés azon vállalatoknak, amelyek eddig kevésbé törődtek a biztonsággal. A jövőben a böngésző még hangsúlyosabban hívja majd föl a figyelmet a hitelesítés nélküli weboldalakra, akár az is elképzelhető, hogy idővel meg sem jeleníti őket. Hazánkban még csak a vállalatok töredéke véd SSL-tanúsítvánnyal. A Google bejelentése egyértelművé teszi az SSL/TSL-protokoll alkalmazása a webes kommunikációban nem csupán egy biztonsági tényező, de versenyhátrányba is kerülnek azon cégek, akik nem hitelesítik a weboldalukat.

Miben segít az SSL-tanúsítvány?

Az SSL technológia használatához SSL szervertanúsítványra van szükség. Az SSL tanúsítványok két alapvető funkciót láthatnak el, a titkosítást és a hitelesítést. Az SSL-tanúsítvány a weboldal gazdáját és látogatóit, a fogyasztót egyaránt védi. A látogatókat egyrészt biztosítja arról, hogy a megjelenő információk valóban az adott weboldalhoz tartoznak, másrészt a webszerver és az ügyfél között zajló kommunikáció titkosításával garantálja, hogy az ügyfél által megadott adatokat kizárólag a weboldal üzemeltetője ismerheti meg. Az SSL-tanúsítványok a weboldalon túl az azt üzemeltető cégeket, szervezeteket is hitelesen azonosítják.

Milyen szintű SSL-tanúsítványt válasszunk?

Az SSL-tanúsítványoknak különböző minőségei léteznek. Az alap DV (domain validation), az OV (organization validation), az EV (extended validation). Az új egységes európai szabályozás által bevezetett, jogilag is elismert minősített weboldal-hitelesítő tanúsítvány képviseli a legmagasabb szintet. A jövő évi piaci megjelenését követően ezt érdemes választani minden olyan európai cégnek, amely komoly internetes jelenléttel bír.

Webáruház készítés