Kategóriák
TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termékajánló
Hírlevél
Cylex Vélemények
Mi a véleménye a következő cégről: Online Patron - Bodó József Attila? Ossza meg véleményét a Cylexen!
Cylex Oldalunk
Cylex Oldalunk
Olcsobbat
Naptár
2024. Március
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Látogató számláló
0
5
0
3
3
2
4
Termék részletek


LEGO® MARVEL VASEMBER SISAK Cikkszám: 76165

LEGO Téli manók cikkszám: 40564
Ár: 85 990 Ft (67 709 Ft+ÁFA)
A vásárlás után járó pontok: 860 Ft
Szállítási idő 
:
1 munkanap
Várhatóan ekkor szállítjuk:
2024.04.01
  • RÉSZLETEK

    Tedd próbára építési tudásodat és elevenítsd meg a klasszikus képregényművészetet ezzel a LEGO® Marvel Bosszúállók Vasember sisakkal!

    Megépíthető és kiállítható sisak eredeti részletekkel
    Elevenítsd meg Vasember ikonikus sisakjának jellegzetes kontúrjait és bámulatos részleteit LEGO kockákkal, különleges piros és aranyszínű elemekkel, valamint világító szemmatricákkal! A névtáblával ellátott, strapabíró alaplapon álló, kiállítható építőkészlet egész biztosan magára vonja a figyelmet és rengeteg dicséretet fog bezsebelni, akárhol is helyezed el. Ha még lenyűgözőbb dekorációt szeretnél varázsolni belőle, tedd Vasember sisakodat a többi eredeti LEGO modell mellé!

    LEGO építőmodell-készletek
    Szakadj ki a szürke hétköznapokból, és add át magad a kreatív építés nyújtotta örömnek a felnőtteknek szánt LEGO építőkészletek segítségével! Az elégedettséggel elöltő építést és bámulatos kiállítható darabokat kínáló, felnőtteknek szánt LEGO készletek nagyszerű születésnapi, karácsonyi vagy személyes ajándékok bárkinek, aki érdeklődik a modellkészítés és a képregénykultúra iránt.

    • Teszteld le kreatív építési szuperképességeidet a LEGO® Marvel Bosszúállók Vasember sisakkal! Ha felnőtt Marvel rajongó vagy lelkes modellépítő vagy, akkor ez a megépíthető és kiállítható modell tökéletes számodra!
    • Vasember sisakjának ikonikus kialakítását ötletesen megalkothatod LEGO® építőelemek és mintás matricák segítségével, hogy felidézd a klasszikus Marvel Bosszúállók filmjelenetek emlékezetes pillanatait. A megépíthető modell egy névtáblával ellátott, strapabíró alaplapon áll.
    • Elevenítsd meg Vasember sisakjának ikonikus kontúrjait és lenyűgöző részleteit LEGO® kockákkal, piros és aranyszínű elemekkel és szemmatricákkal! Nagyszerűen fog mutatni a többi LEGO Marvel modell mellett.
    • Nem számít, hogy Marvel rajongó, LEGO® kedvelő vagy mindkettő vagy, ez a 480 elemből álló építőkészlet kihívást jelentő építést és magával ragadó élményt nyújt. Nagyszerű születésnapi, karácsonyi vagy személyes ajándék.
    • A Vasember sisak több mint 19 cm magas, 10 cm széles és 12 cm mély. A kiállításához nincs szükség sok helyre, azonban bámulatos, eredeti részleteinek köszönhetően egész biztos, hogy minden Marvel rajongó figyelmét magára vonja.
    • Nincs szükség elemekre. Ez a gyűjthető LEGO® Marvel Bosszúállók Vasember sisak stresszoldó építési élményt nyújt, miközben a 480 LEGO építőelem szép lassan egy bámulatos modellé alakul.
    • A készlet kiváló minőségű, könnyen követhető útmutatót tartalmaz – így a doboz felbontása után azonnal belevághatsz a magával ragadó projektbe.
    • A LEGO® Marvel modellek sorozatának részeként úgy tervezték meg, hogy a szett megépítése és kiállítása során megtapasztalható elégedettség felkeltse a modellépítés és a képregénykultúra összes rajongójának érdeklődését.
    • A LEGO® kockák és elemek összeillesztéséhez és szétszedéséhez nincs szükség szuperképességekre. Már 1958 óta megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy tökéletesen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal.
    • A LEGO® kockákat és elemeket szigorúan leteszteljük, annak érdekében, hogy ez a bámulatos, kiállítható modell megfeleljen a Föld (és a Marvel Univerzum!) legszigorúbb biztonsági szabványainak.
    ADATOK
  • Garancia 
    12 hónap
    WSfind kategória
    5006
    Gyártó
    Lego
    Készlet információ
    Raktáron
    Gyártói cikkszám
    76165
    Cikkszám
    989523
    Tömeg
    100 g/db
Webáruház készítés